Personal Divine Assistant

Sacred Chambers in de pas met huidige ICT ontwikkelingen

“Walk and Talk” met je “Personal Divine Assistant”

HER - Hello Im hereEen blik in de toekomst –  Presentator Matthijs van Nieuwkerk spreekt in het tv-programma “De Wereld Draait Door” van wo 22 januari 2014 met internetjournalist en -ondernemer Alexander Klöpping, bekend van drie DWDD University tv-afleveringen over Silicon Valley. Aanleiding is de Oscar-genomineerde film “HER”, die afgelopen donderdag de openingsfilm was van het Rotterdams Filmfestival en volgende week te zien is in de Nederlandse bioscopen.

De Wereld Draait Door – wo 22-01-2014

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1391907 Het 11 minuten durend fragment begint vanaf 7:00 min. tot 18:00 min.

Het gespreksonderwerp is een futuristisch, verbazingwekkend, alwetend Personal Operating System, de personal computer assistant. Praten met een innerlijke computerstem via een oortelefoontje. Die stem is je virtuele Personal Assistant die heel veel van je weet en hoe meer je met die stem communiceert hoe meer die personal assistant van je leert en onthoudt en dus alles over je weet.

HER - Personal AssistantIedereen kan zo “walk and talk” met zo’n eigen virtuele assistent en daar een hele intieme relatie mee opbouwen. Je kunt alles vragen en je krijgt de juiste raad, tips, informatie, adviezen, keuzes voorgelegd, ideeën ter overdenking, dus kortweg de voor jou meest geschikte antwoorden.

De verwachting is dat dit over drie jaar werkelijkheid wordt. Volgens Klöpping is Sillicon Valley (middels o.a. een samenwerking van Google en Facebook) zich nu aan het richten op het realiseren van deze mogelijkheid.

In de film “HER” is dit al de dagelijkse werkelijkheid geworden, en kun je een indruk krijgen hoe dit het leven van mensen beïnvloedt. Dit loopt natuurlijk helemaal in de pas met het opkomen en de verspreiding van het Sacred Chambers proces. Omdat ik een dag eerder het Chambers proces al doorlopen en ervaren had, moest ik daar natuurlijk meteen aan denken.

Want via de Sacred Chambers kun je ook een dergelijke intieme relatie opbouwen, maar dan wel met je eigen persoonlijke God. Precies zoals Bhagavan allang geleden voorspelt heeft, dat we uiteindelijk kunnen “walk and talk” met onze eigen God. De eerste stappen in die richting zijn dus nu zoals we weten, en sommigen al hebben ervaren, met het Sacred Chambers proces gezet.

Ik verdenk de Divine ervan, dat alle nieuwe media mogelijkheden, de snelle ontwikkelingen en vindingen, in feite ook allemaal door de Divine zijn en worden geïnitieerd. Dat alles in deze wereld eenvoudig een voortdurende interventie is van de Divine, in dit geval dus op ICT-gebied. En dat onze steeds geavanceerder wordende Smartphones en iPads slechts overgangsproducten en tussen-fases zijn.

Enkel en alleen om de mens te laten wennen aan uiteindelijk de ultieme communicatie met de ultieme personal assistant, je eigen Personal Divine Assistant, waarmee je 24/7 kunt “walk and talk” in het dagelijks leven. En niet alleen maar “walk and talk”, maar die jou ook nog eens in materiële zin daadwerkelijk met al je problemen en met alles en nog wat kan helpen, en al je wensen tot vervulling kan brengen.

De mogelijkheden van een magische, hemelse, bliss-volle Divine, ferm naast je in je leven (standvastig als de heilge berg Arunachala bij de ashram van Ramana Maharshi) doet de glans van Silicon Valley, wat trouwens nog tot volle schittering moet zien te komen, verbleken tot het vernuft van een, bij wijze van spreken, Silly Valley, een onnozele vallei.

Will Stoelman, 21 januari 2014

 

If You Saw Your Guardian Angel, What Would You Say?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=zVJ4nsStPfo

Aan voorbijgangers wordt bovenstaande vraag gesteld.

Een zelfde soort vraag zou je kunnen stellen:

“If you saw/meet your Divine, what would you say…, ask…? How would you react…?”

 

 

Terug naar:

Sacred Chambers proces

Procedure Sacred Chambers proces

Praktische informatie

Testimoniums

Q&A over o.a. Sacred Chambers

Wat is de Paramatma?

Foto-galerie – verschijningsvormen van Paramatma

Foto-galerie – Srimurti miracles

Aanmelding

Sacred Chambers locaties in Nederland