C. Drie Workshops voor Aikido-instructeurs/-leraren

Osensei divine techniques

 

Geef verdieping aan je aikido. Breng je aikido en leraarschap op een hoger peil.

Inhoudelijk in grote lijnen als de 3 workshops voor aikido-beoefenaars, maar nog meer aikido gericht, met ook aandacht voor het lesgeven of overdragen van je persoonlijke ervaring.

 

1. Basis Workshop  –  1 dagdeel

Stap-voor-stap een goede verbinding creëren met je eigen hogere werkelijkheid. Ofwel: Je eigen Hogere zelf. Een staat van Zijn waar meesterschap voor het grijpen ligt. De tijd is er rijp voor! Jij bent er rijp voor!

 

2. Vervolg Workshop 1  –  1 dagdeel

Vergroten van het inzicht in Aiki-principes – niet blind staren op uiterlijke Aikido-technieken. De technieken zijn slechts een middel, het zijn oefeningen om universele principes te laten oplichten, te leren kennen, te activeren, te versterken, en praktisch toe te passen. En ook om de principes te laten integreren in het lichaam en in het natuurlijk functioneren.

 

3. Vervolg Workshop 2  –  1 dag

Jezelf uit de weg gaan, en ruimte maken voor de Divine.

Inwijdingen – het noodzakelijke momentum van Ontwaken creëren via heilige rituelen.

Het grote Loslaten – loslaten is de kunst je eigen kleine ik, je kleine zelf, zóveel ruimte te gunnen dat het zichzelf daar in verliest. In dit proces van als persoon uiteindelijk volledig opgelost worden, kun je tegelijkertijd jouw Hogere Zelf zien opdoemen.

Voeg aan je aikido Oneindigheid toe, of ik-loos/zelf-loos bewustzijn, of universele Spirit, of “Divine intervention” of “Kami Presence”, of Hogere zelf, en je aikido maakt een quantum-sprong. Zeker op technisch vlak, maar misschien ook wel een quantum-sprong van vreugde…

 

Cursusdata worden in onderling overleg afgesproken.

Adres cursus-locatie, in Tilburg, wordt na aanmelding bekendgemaakt.

Tarieven WORKSHOPS DIVINE AIKIDO

Contact: voor verdere info en aanmelden

Introductie WORKSHOPS DIVINE AIKIDO