B. Drie Workshops voor Aikidobeoefenaars

 

Geef verdieping aan je aikido. Breng je aikido snel op een hoger peil. Een hoogwaardige aanvulling op de bestaande training van elke Aikidobeoefenaar.

Inhoudelijk in grote lijnen als de 3 workshops voor niet-aikidobeoefenaars, maar meer aikido gericht  in aansluiting op je eigen persoonlijk niveau.

 

1. Basis Workshop  –  1  dagdeel

Een onderzoek naar o.a. Aikido op het microschaal-contact tussen Nage en Uke. Wat gebeurt er met je reactie-mechanisme op het verfijnde vlak in het fysieke contact tussen Nage en Uke. Hoe ga je daarmee om. Kun je conflict, innerlijk vechten, en weerstand ombuigen naar harmonie?

 

2. Vervolg Workshop 1  –  1 dagdeel

We zoemen in op de zijnsstaat van Oneindigheid – de oneindige ruimte en het oneindige punt, omdat daar de echte mogelijkheden liggen. Elke vorm, stijl, methode, elk systeem is enorm gebaat met de kwaliteit en eigenschappen van Oneindigheid.

Stay en Play

Aiki-blending

 

3. Vervolg Workshop 2  –  1 dag

We onderzoeken de relatie tussen vorm en niet-vorm (of wel het vormloze), in de vorm van vorm-technieken en in de “vorm” van vormloze technieken. En we bekijken voortdurend de relatie tussen dualiteit en non-dualiteit, ofwel Eenheid.

 

Cursusdata worden in onderling overleg afgesproken.

Adres cursus-locatie, in Tilburg, wordt na aanmelding bekendgemaakt.

Tarieven WORKSHOPS DIVINE AIKIDO

Contact: voor verdere info en aanmelden

Introductie WORKSHOPS DIVINE AIKIDO