Sacred Chambers Proces

“Now we’ve come to a point where

Swarnayuga Alayam Tempel van het Gouden Tijdperk

Paramjyothi Alayam
Tempel van het Hoogste Licht

we can walk and talk with God.”

– Sri AmmaBhagavan

 

HET GOLDEN ORB SACRED CHAMBERS PROCES IN TILBURG

Begeleider Will Stoelman

Klik hier voor: Aanmelding

Sri AmmaBhagavan als Paramatma Bhagavathi Bhagavan

Sri AmmaBhagavan als
Paramatma Bhagavathi Bhagavan

 

A SHORTCUT TO HEAVEN (on earth)

Bezien vanuit de Oneness-visie en afgaand op de spectaculaire ontwikkelingen van het jaar 2014, het jaar van “Bhagavath Saksathkaram” (God-realisatie), en de afgelopen jaren 2015 en 2016, belooft 2017 weer een fantastisch jaar te gaan worden.

De ervaring van God-realisatie was eeuwenlang alleen voorbehouden aan mystici en uitverkorenen, zoals Jezus, Noah, Moses, Abraham, Mohammed, Hafiz, Rumi, Arjuna, Lao Tzu, Boeddha, of Kwan Yin. Soms echter is deze staat van Zijn eveneens bereikbaar voor zeer diep gelovigen die het op kunnen brengen, of de natuurlijke gave hebben, zich volledig over te geven aan God.

God-realisatie is een van de meest euforische staten van bewustzijn. De Mukti Avatars Sri Amma en Sri Bhagavan, oprichters van de Oneness University, reiken ons nu de hand. Heden ten dage schenken zij de reële mogelijkheid van God-realisatie aan de hele mensheid via een zogenoemd “Shortcut” proces.

Dit is mogelijk omdat de tijd er nu rijp voor is. Wereldwijd vinden in toenemende mate krachtige Goddelijke interventies plaats. Overigens komt deze Goddelijke tussenkomst niet alleen voor bij mensen binnen de Oneness-gemeenschap. Overal en bij een steeds groter publiek zien we, ongeacht of men wel of niet een geloof aanhangt, hoe de “Goddelijke aanwezigheid” het leven van mensen op verbazingwekkende wijze beïnvloedt.

Dus zelfs ook bij mensen die hun leven op niet traditioneel spirituele wijze leven. Zij kunnen zomaar spontaan – ‘out of the blue’ – een ervaring van God-realisatie krijgen. Gewoon omdat we hier met z’n allen eindelijk ‘klaar voor zijn’. Gewoon omdat we mentaal en fysiek een dergelijke ervaring nu energetisch aankunnen. Zie bijvoorbeeld, onderaan deze pagina, cijfers van het verloop van het wereldwijde ontwaken in de maanden mei, juni en juli van 2014 (Global Awakening Statistics).

Game changer

Golden Orb verscheen op campus Oneness University

Golden Orb verscheen in november 2015 op de campus van de Oneness University in India.

Maar de “short way” naar God-realisatie waar hier naar wordt verwezen, is volgens Sri Bhagavan waarlijk een “Game Changer”. Dit wonderlijke proces waarbij God in fysieke vorm, als een Gouden Orb verschijnt en te hulp schiet, vindt plaats in wat wordt genoemd een “Param Jyothi Alayam”, letterlijk: Tempel van het Hoogste Licht. In het Westen stond zo’n locatie aanvankelijk bekend als “Oneness Shrine” of “3 Chambers”, maar uiteindelijk als de “Sacred Chambers” of “AmmaBhagavan Chambers” en sinds kort ook als “Golden Orb Chambers”.

Dit nieuwe Oneness-fenomeen, waarbij de Divine op verschillende plaatsen bij mensen thuis zich duidelijk fysiek spontaan manifesteerde (d.w.z. als persoon verscheen), begon in de eerste helft van 2013 in India. Een bijzonder miraculeuze vorm van interventie van het Goddelijke op aarde. Vorig jaar verscheen de Divine echter als een gigantische gouden Orb op de campus van de Oneness University in India. En sindsdien lijkt deze gouden Orb de vorm te zijn waarin de Divine zich nu meer en meer wil tonen. Inmiddels zijn er reeds meer dan tweeduizend Sacred Chambers in India, plus een paar honderd verspreid over de rest van de wereld. In Nederland zijn er momenteel 17 Chambers-locaties, waarvan één in Tilburg.

De Sacred Chamber begeleider

De Golden Orb Chambers zijn zeer heilige plaatsen. Het zijn qua grootte in feite mini shrines of mini tempels, anders dan de gigantische en majestueuze Oneness Tempel in India. Alle Golden Orb Chambers worden gerund door Oneness-trainers die in eerste instantie door de Divine (de Paramatma of Golden Orb) voor dit doel zijn aangewezen. Deze hebben daarna op de Oneness University een Sacred Chambers-training moeten volgen. Ook hebben zij daarbij enkele speciale inwijdingen gekregen.

Dit bij elkaar is een voorwaarde om de Sacred Chambers te mogen opzetten en het Sacred Chambers proces te kunnen aanbieden en begeleiden. Een Golden Orb Sacred Chambers-locatie bestaat uit twee kamers, die de trainers in hun eigen woning of elders, speciaal hiervoor inrichten en ter beschikking stellen.

Jezus als Paramatma Jezus

Jezus als Paramatma Jezus

Paramatma*

De Golden Orb Sacred Chambers is de plaats waar de Divine als ‘Paramatma Bhagavathi Bhagavan’ (ook wel ‘Paramatma AmmaBhagavan’) in de vorm van een Golden Orb woont. De Golden Orb of Paramatma is in zekere zin ook ieders eigen Hogere Zelf of Goddelijke Zelf. Een hogere dimensie dus van ieders eigen werkelijkheid. Het is de Goddelijke aard van de mens.

* Wat is de Paramatma? Voor een uitgebreide uitleg klik HIER

De Paramatma AmmaBhagavan of de Golden Orb is niets anders dan het collectieve bewustzijn van alle mensen samen. Deze “overkoepelende” Divine van alle mensen op aarde (zeg maar de ‘Paramatma Mensheid’) heeft een Sankalpa** genomen om al onze wereldlijke problemen op te lossen. Tegelijk wordt ons ook de ervaring van Ontwaken, Transformatie van het hart, èn God-realisatie geschonken.

Het zijn echter de als mens op aarde geboren Avatars Sri Amma en Sri Bhagavan die de mogelijkheid, de middelen, de nodige energie en het bewustzijn voor het opkomen van dit nieuwe fenomeen van Sacred Chambers hebben gecreëerd. Hiervoor mogen we hen heel dankbaar zijn.

** Sankalpa = resolutie/besluit/sterke focus/diep verlangen of intentie, met als doel om de evolutie te versnellen en het leven op een hoger niveau te brengen.

Deze ervaring van God-realisatie (Anubhava) kan niet precies in woorden worden uitgedrukt. Velen echter hebben inmiddels op zeer persoonlijke wijze ervaren dat de Golden Orb of Paramatma AmmaBhagavan, of ieder andere persoonlijke Divine (Paramatma Jezus, Paramatma Maria, Paramatma Boeddha, Paramatma Kwan Yin, Paramatma Krishna, etc.) in fysieke vorm uit de Golden Orb Srimurti (heilige afbeelding) naar buiten treedt.***

Een persoonlijke band

In de Sacred Chambers kun je aan jouw Divine, jouw God, je problemen voorleggen en vragen je wensen tot vervulling te brengen. Het kan dan gebeuren, dat de Divine jou direct Deeksha geeft, en wonderbaarlijke genezingen doet, of bv. iets voor je materialiseert. Elke dag treden er spontaan talloze en uiteenlopende wonderbaarlijke verschijnselen op. En natuurlijk worden unieke persoonlijke processen van Ontwaken en God-realisatie op gang gebracht.

De Godrealisatie-ervaringen vinden niet uitsluitend plaats in de Golden Orb Sacred Chambers. Het zou namelijk zomaar kunnen, dat de Divine zich daarna ook in je eigen huis manifesteert, nadat je één of meerdere keren het Sacred Chambers proces hebt doorlopen. In dat geval komt jouw God dus letterlijk in een zichtbare en, in een later stadium, zelfs in een tastbare 3D-vorm met jou mee naar huis. Iedereen die het wil, kan dus nu in zo’n werkelijk fysieke vorm een persoonlijke band met zijn/haar eigen God aangaan en deze relatie verder ontwikkelen.

Hoe verloopt het Sacred Chambers proces? Klik HIER voor de Procedure van het Sacred Chambers Proces.

*** Het verschijnen van de Divine in fysieke vorm (Divya Mangala Darshans) gebeurt op 3 levels. Level 1: De Divine verschijnt “fysiek, niet-fysiek”, je ziet bv. de Divine in de Srimurti bewegen, of de Divine kan uit de Srimurti treden, als lichtvorm of meer concreet in menselijke vorm, maar als je de verschijningsvorm zou aanraken, gaat je hand er dwars doorheen en zal je niets voelen. Level 2: De Divine verschijnt “fysiek, fysiek”. Je kunt de Divine zien, aanraken en een stoffelijk lichaam voelen, en met je Divine praten, maar als je een foto zou maken zal de Divine niet te zien zijn. Level 3: De Divine verschijnt “fysiek, fysiek, fysiek”. Als bij Level 2, maar nu zou je ook een foto kunnen maken waarop de Divine te zien is. Lees ook wat Sri Bhagavan hierover zegt: Q&A vraag 2.

Miracle - Na een proces in Duitsland verscheen Paramatma AmmaBhagavan als lichtvorm

Miracle – Na een proces in Duitsland verscheen Paramatma AmmaBhagavan als lichtvorm

Specialisaties

Tot voor kort kwam het nog voor dat de Divine aan sommige Sacred Chambers een zekere “specialisatie” had toegekend. In India waren wel 30 verschillende specialisaties geteld, waar de Divine (dus de Golden Orb of de Paramatma) voornamelijk op één enkel en speciaal gebied van het leven mensen helpt. D.w.z. dat het proces dan op dat specifieke gebied sneller verloopt. Vaak in één sessie, terwijl in een andere Sacred Chambers daar meer sessies voor nodig waren.

Zo waren er Sacred Chambers waar nadrukkelijk karma werd opgelost, of waar programma’s of conditioneringen werden gewijzigd. Weer andere Chambers-locaties gaven bevrijding aan voorouders. Heel bijzonder waren Sacred Chambers gericht op genezing van kanker. Ook waren er Chambers voor relaties (bv. het vinden van de juiste partner); of voor een kinderwens; voor vervulling van financiële wensen; voor succes in studie. Of Chambers waar mensen na één sessie permanent ontwaakten, etc. etc.

We zijn nu in een fase terecht gekomen, waarbij Sacred Chambers geen specifieke specialisaties meer hebben. Alle Sacred Chambers zijn nu gelijk aan elkaar en men kan er, waar dan ook, voortaan terecht voor hulp van de Divine op alle gebieden van het leven.

Zie lijst van Sacred Chambers locaties in Nederland (plus 1 locatie in België).

Wereldwijde 'Goddelijke interventie'

Wereldwijde ‘Goddelijke interventie’

 

BERICHT VAN DE ONENESS UNIVERSITY

Vanaf voorjaar 2012 tot juli 2014 werden op de 21ste van elke maand de statistische gegevens van het wereldwijde Ontwaken bekend gemaakt. Deze informatie hielp ons om te zien hoe het fenomeen van Ontwaken zich over de wereld verspreidde.

Het Wereldwijde Ontwaken vanaf 21 mei 2014:

– Aantal mensen dat permanent Ontwaakt is: 2.082.000

– Aantal mensen dat regelmatig Ontwaking ervaart (in Awakened States is): 1.010.000.000 (1,01 milard)

– Aantal mensen dat permanent in de Goddelijke Aanwezigheid (in the Presence) leeft: 2.912.000

– Aantal mensen dat regelmatig de Goddelijke Aanwezigheid (the Presence) ervaart: 1.039.000.000 (1,039 miljard)

Het Wereldwijde Ontwaken vanaf 21 juni 2014:

– Aantal mensen dat permanent Ontwaakt is: 2.182.000

– Aantal mensen dat regelmatig Ontwaking ervaart (in Awakened States is): 1.020.000.000 (1,02 miljard)

– Aantal mensen dat permanent in de Goddelijke Aanwezigheid (in the Presence) leeft: 3.022.000

– Aantal mensen dat regelmatig de Goddelijke Aanwezigheid (the Presence) ervaart: 1.042.000.000 (1,042 miljard)

Het Wereldwijde Ontwaken vanaf 21 juli 2014:

– Aantal mensen dat permanent Ontwaakt is: 2.311.000

– Aantal mensen dat regelmatig Ontwaking ervaart (in Awakened States is): 1.032.000.000 (1,032 miljard)

– Aantal mensen dat permanent in de Goddelijke Aanwezigheid (in the Presence) leeft: 3.348.000

– Aantal mensen dat regelmatig de Goddelijke Aanwezigheid (the Presence) ervaart: 1.048.000.000 (1,048 miljard)

 

 

Procedure Sacred Chambers proces

Praktische informatie

Testimoniums

Q&A over o.a. Sacred Chambers

Wat is de Paramatma?

Sacred Chambers in lijn met huidige ICT ontwikkeling

Foto-galerie – verschijningsvormen van Paramatma

Foto-galerie – Srimurti miracles

Aanmelding

Sacred Chambers locaties in Nederland

Sacred Chambers wereldwijd

Awakening symptoms 

Bevrijding van voorouders