Testimonium 8

Wonder ervaring van Marga van Velsen in Sacred Chambers in Limburg

De laatste 3 weken kamp ik met een probleem in mijn darmen en heup/bekken. 3 maal consult bij Internist. CT-scan en foto’s. Ondanks de ongemakken en de pijn heb ik de weg naar de 3 Heilige Kamers gemaakt – dat ik er heilig van overtuigd was dat AmmaBhagavan zouden helpen.

Na 3 reeds eerdere bezoeken van de Heilige Kamers dacht ik eigenlijk dat er wel resultaat zou mogen zijn, maar ik heb volgehouden en gelukkig kon ik steeds aan de sessie deelnemen en werd ik met alle liefde en zorg door Elly en Abraham omringd.

Een 4e bezoek vond plaats op 3 april jl.

Op maandag 7 april moest ik me melden voor een darmonderzoek: een endoscopie en het oprekken van de darm die na een operatie een vernauwing bij het litteken had veroorzaakt. De inwendige onderzoeken konden niet uitgevoerd worden omdat de opening te nauw was.

Er was daardoor ook een verstopping ontstaan die vele weken geduurd heeft.

De toestand was benauwend, maar ik bleef vol vertrouwen. Als de verstopping niet zou oplossen, zou er een zeer onaangename operatie noodzakelijk zijn.

Terwijl ik met de scope onderzocht werd door de arts – vertelde deze mij dat de verstopping was opgelost en de vernauwing was verdwenen. Ik kon het niet geloven, maar ik dacht meteen:

“O DIT IS EEN WONDER, DANK JE WEL AMMA BHAGAVAN”.

Ik kan er nog steeds niet over uit en ben vervuld van dankbaarheid.

Met mijn ervaring hoop ik anderen, die misschien (nog) niets ervaren hebben in de Heilige Kamers of er nog niet zijn geweest – het vertrouwen te geven dat er ‘echt wonderen’ kunnen gebeuren.

In dankbaarheid en liefdevolle eenheid, Marga.

Het is een ongelooflijk gebeuren en ik ben Amma Bhagavan zeer dankbaar.

Ook heb ik iedere dag een paar maal het gebed gedaan:

“Jai Bolo die Marga’s darmen volkomen heeft geheeld, Paramatma Bhagavathi Bhagavan Ki – Jai !”.

 

Terug naar Testimoniums