Testimonium 7

Ervaring van Beate Köhnen (Lelystad) over haar Sacred Chambers proces

Afgelopen dinsdag deed ik voor de 2e keer het Sacred Chambers proces in het gastvrije huisje van Caroline in Haestrecht. Bij de 1e keer was ik verbaasd en prettig verrast hoe sterk de energie in beide kamers aanwezig was en ik was benieuwd of het nu heel anders zou gaan verlopen…

Ok deze 2e keer had ik mijn wensen al heel duidelijk voor ogen voor zowel de 2e als voor de 3e kamer (the divine houdt van helderheid). Het viel mij bij de 1e kamer ook nu weer op dat mijn meditaties heel makkelijk de diepte in gingen en ik voortdurend een serene rust ervoer, blijkbaar is de 1e kamer een voorbereiding. Aangekomen in de 2e kamer legde ik mijn handen en mijn hoofd op de paduka’s en er kwam veel kundalini energie vanuit mijn stuitje naar boven, mijn lichaam schokte er helemaal van en tegelijkertijd begon ik hardop te schaterlachen, terwijl dit zo bezig was, sputterde mijn mind nog wat tegen en vroeg zich af of dit nou het antwoord op mijn vraag was, maar de vreugde was zo sterk dat het me ook allemaal niks meer kon schelen hoe of wat.

In de 3e kamer overkwam me dat het Divine het overnam… de reden waarom ik dat zo heerlijk vind, is omdat je dan weet dat het van mijn kant geen wishfull thinking of moodmaking is. Bhagavan’s gezicht kwam uit de Sri Murthi… Ik schrok er een beetje van omdat het zo heftig en levendig was… tranen biggelden over mijn wangen… het leek alsof iemand die gestorven was weer tot leven kwam, zo’n verschil was het, van dag en nacht, hij was er echt !!! Toen ik in zijn ogen keek zag ik plots mijn eigen ogen en hij liet mij zien dat hij mijn “lijden“ kende, mijn verlangen naar het Goddelijke kende. Ik was sprakeloos en ontroerd….. Daarna duurde het schaterlachen nog wel even door en mijn hart was vol, vol van Bhagavan.

 

Terug naar Testimoniums