Wekelijkse Oneness Bijeenkomsten

 

ONENESS DEEKSHA AVOND of OCHTEND

Data: In principe elke dinsdagavond, maar ook wel op andere dagen. Zie de agenda op de Oneness Nederland site.

 

Tijd: Avond – 19.45-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur)

Ochtend – 10.00-12.30 uur (ontvangst vanaf 09.45 uur)

 

Locatie: Adres wordt bekend gemaakt na aanmelding

Kosten: € 5,-

 

Vooraf aanmelden:

Tel.: 013-5433996 / 06-21868628

E-mail: info@satyaloka.nl

 

Sri AmmaBhagavan geven Deeksha

INTRODUCTIE

Voor wie kennis wil maken met Oneness Deeksha, of voor wie het al kent. Deeksha, afkomstig uit India, is een zegening, een speciale energie. Sommigen ervaren het als “Divine”. Deeksha wordt meestal doorgegeven via de handen op het hoofd, maar ook wel op afstand. Wereldwijd is Oneness Deeksha het snelst groeiende fenomeen. Meer dan 100 miljoen mensen hebben het al ervaren. Het is een energie die rechtstreeks inwerkt op je neuro-fysiologie. Gevolg: diepgaande transformatie van je energiesysteem en je bewustzijn. Je ervaart meer eenheid met alles wat is. Deeksha versterkt het contact met je hogere werkelijkheid. Voor een gelovige is het een persoonlijke god, voor een atheïst een hogere ratio of humaniteit. Je komt sterker in je kracht en krijgt meer vertrouwen. Je zult meer gaan leven vanuit je hart. Deeksha initieert, bevordert en onderhoudt vooral het groeiproces naar ontwaken in Eenheid.

Gouden Bol - Symbool van Oneness

Gouden Bol – Symbool van Oneness

Over de hele wereld zijn al meer dan 2,3 miljoen mensen permanent ontwaakt. Elke dag komen daar ongeveer 5000 mensen bij. Via diverse Oneness Deeksha-processen is de focus tijdens de Oneness-bijeenkomst gericht op Ontwaken. Dit blijkt zo voor iedereen relatief makkelijk te realiseren.

Verder kun je na verloop van tijd, via een zgn. 2-daagse Oneness Awakening cursus de Deeksha ook zelf aan anderen doorgeven. Voor data en informatie over de voor Tilburg reeds geplande Oneness Awakening cursussen vind je op deze site.

PROGRAMMA VAN BIJEENKOMST
– Welkom en kennismaking (thee)
– Intro/uitleg
– Kort Lichtritueel
– Stilte-oefening/meditatie
– Afstandsdeeksha
– Teaching/delen van ervaring/video/mantra recitatie
– Persoonlijke deeksha en heling
– Afsluiting (eventueel met Lichtritueel)

De invulling van de avond gebeurt vaak ook door wat spontaan ontstaat of wat door de deelnemers wordt ingebracht. Ook de actualiteit van nieuwe ontwikkelingen is soms bepalend hoe het programma verloopt.

BIJZONDERHEDEN

Het is handig om een (fleece)dekentje, warme sokken en eventueel een ligmatje mee te nemen.

AANMELDING

Graag vooraf aanmelden via telefoon of email, ook voor eventuele vragen, en om te weten te komen of de bijeenkomst door omstandigheden misschien is afgelast of uitgesteld:

Tel.: 013-5433996 / 06-21868628

E-mail: info@satyaloka.nl