Oneness Awakening 2-Daagse Cursus

ONENESS AWAKENING CURSUS – Van bewustzijn naar bewust Zijn
2-daagse Oneness Training:

 

Cursusdagen: Vaak op een zaterdag en zondag, maar de cursus kan ook op twee doordeweekse dagen worden gevolgd. Planning in onderling overleg.

 

Tijd: 10:00-17.00/18:00 uur (beide dagen)

Locatie: Adres wordt bekend gemaakt na aanmelding

 

Kosten: € 180,- inclusief 21% BTW (+ € 20,- voor landelijke registratie Oneness Nederland)

Voor jongeren en jong volwassenen tot 25 jaar en studenten: € 130,- inclusief 21% BTW (+ € 20,- voor landelijke registratie Oneness Nederland)

 

Aanmelden:

Tel.: 06-21868628

E-mail: info@satyaloka.nl

NB: De OA-cursus kan ook op 2 los van elkaar staande dagen gepland worden als dat beter uitkomt. De data worden dan in onderling overleg afgesproken.

 

INHOUD
Laat je onderdompelen in Oneness teachings m.b.v. effectieve methoden die leiden tot diepe ervaringen van ontwaken in Eenheid. Deze cursus, die ontwikkeld is aan de Oneness University in India, is bedoeld om spirituele groei te versnellen door middel van praktische wijze levenslessen, meditaties, en een reeks inwijdingen die helder bewustzijn, vrede en vreugde opwekken.

Hoogtepunten van de cursus zijn o.a.:

– Ontwaken, een verbinding met je eigen innerlijke wijsheid, je Hogere of Goddelijke Zelf, je werkelijke identiteit en gids op het pad van verlichting.
– Meditaties om je chakra’s en het subtiele energielichaam te openen, te zuiveren en in balans te brengen.
– Geleide instructies in de eeuwenoude methode van samskara shuddhi, contemplaties om innerlijke emotionele ladingen en je relaties te helen – het oplossen van negatieve patronen en conditioneringen uit je vroege jeugd.
– Inwijding tot Oneness Blessing Gever zodat je voortaan zelf Oneness Blessings / Deeksha’s aan anderen kunt doorgeven.
– Introductie in het krachtige transformerende proces van ‘Mukthi Deeksha’, een oneness deeksha methode om de ontwaakte staat van Eenheid te initiëren.

CURSUSTIJDEN:

1e DAG: 10:00 – 17:00 uur (09:30-10:00 uur Registratie)
2e DAG: 10:00 – 18:00 uur
De eindtijden op beide dagen is bij benadering.

BIJZONDERHEDEN

Kosten: € 180,- (+ € 20,- voor landelijke registratie), inclusief lunch: soep, broodjes, thee/koffie

Als je van buiten Tilburg met het Openbaar Vervoer komt, is het mogelijk gratis te worden opgehaald en weggebracht van en naar het station. Laat het van tevoren, bij de aanmelding, weten als je hiervan gebruik wilt maken.

Blessing gevers zijn welkom om mee te doen (1 of 2 dagen) en zo de eigen ervaring verder te verdiepen. De teachings zullen elke cursus steeds verschillend zijn. Kosten zijn € 45,- per dag.

De oneness sessies kunnen diepgaande transformaties opgang brengen. Het is daarom raadzaam al gewend te zijn met de energie van Deeksha c.q. al eerder meerdere deeksha’s te hebben ontvangen.

Overnachting is op het cursusadres niet mogelijk. Zoek daarom mogelijkheden op, zoals B&B, in de omgeving.

Door beperkte ruimte alleen kleine groepjes.

Voor je eigen gemak is het handig om een dekentje en yogamatje en warme sokken of sloffen mee te nemen. Verder een schrift en pen. Eventueel een rugzitje/backjack voor als je op de grond wilt zitten, maar stoelen zijn wel aanwezig.

AANMELDING

Aanmelding en info: Graag uiterlijk tot 2 dagen van tevoren opgeven:
E-mail:  info@satyaloka.nl    Tel.: 013-5433996 / 06-21868628

 

Warme groet, Blessings, en tot ziens,

Will Stoelman

 

 

DISCLAIMER

Will Stoelman is geen arts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Hij stelt geen diagnoses en behandelt geen ziekten. Zijn werk is een aanvulling op en een ondersteuning bij elke vorm van gezondheidszorg, hetzij regulier (allopathisch) of alternatief/holistisch. Zijn werk vervangt geen medische, psychologische of psychiatrische behandelingen. In geval er in uw conditie ingrijpende verbeteringen optreden na het ervaren van de spirituele oefeningen en energie-transmissies, welke onderdeel zijn van de Oneness Awakening cursus, stop dan niet met uw medische behandelingen of het aantal recepten, zonder dit met uw arts of apotheker te overleggen. Door uw inschrijving/aanmelding voor de Oneness Awakening cursus, stemt u in met het bovenstaande.